Hur vi fungerar

 

Vi tar till förmedling kvalitets-/märkeskläder och skor för kvinnor och barn. Dessutom förmedlar vi tidsenlig sportutrustning i bra skick. Varorna skall vara hela, rena, fläckfria och gärna strukna. P.g.a utrymmesbrist tar vi in varor enligt rådande/ kommande säsong och det vi bedömer att säljer. 

 

Vi prissätter varorna på ett kundnummer och erbjuder försäljningsutrymmet. Kunden får 39% av försäljningspriset, övriga kostnader tillkommer inte (inga bords-, reserverings-, dag- eller andra kostnader). Lafkan står för momsen. Pengarna för sålda varor lyfts på Lafkan , antingen kontant eller på konto (uppge ditt kontonummer då du kommer för att lyfta dina pengar). Pengarna bör lyftas inom ett år från det att varorna inlämnats. Därefter tillfaller pengarna Lafkan. Försäljningstiden är minimi 1 månad och de osålda varorna skall avhämtas inom 2 månader från att de lämnats in. 

 

Vi förbehåller oss rätten att skicka vidare till välgörenhet osålda varor som inte avhämtas. Om man så vill kan vi skicka osålda varor direkt vidare till välgörenhet (säg till om det då du lämnar in dina varor). Vi samarbetar kontinuerligt med Emmaus, Hoppets Stjärna och tidvis med mindre direkta välgörenhetsinsamlingar.