Näin me toimimme

 

Otamme välitysmyyntiin laadukkaita merkkivaatteita naisille ja lapsille. Lisäksi välitämme hyväkuntoisia urheiluvarusteita. Tuotteiden tulee olla ajan hengessä, ehjiä, puhtaita, tahrattomia ja mielellään silitettyjä. Tilanpulan takia otamme myyntiin tavaraa sesongin/tulevan sesongin mukaan sekä miten arvioimme että tuote myy.

 

Teemme myyntityön puolestasi. Hinnoittelemme ja rekisteröimme tuotteet asiakasnumerolle. Asiakkaan osuus on myyntihinnasta 39%; muita kuluja ei asiakkaalle tule (ei aloitus-,pöytä-, päivä- tms maksuja). Lafkan hoitaa alv;in sekä muut myyntiin kohdistuvat kulut.  Raha myydyistä tuotteista on nostettavista Lafkanista joko käteisenä tai tilille (ilmoita tilinumerosi kun tulet noutamaan rahojasi). Rahat tulee noutaa Lafkanista vuoden sisällä siitä kun tavara on tuotu myyntiin. Tämän jälkeen rahat siirtyvät Lafkanille. Myyntiaika on vähintään kuukausi ja myymättä jääneet tavarat tulee noutaa kahden kuukauden sisällä. 

 

Pidätämme oikeuden lähettää hyväntekeväisyyteen myymättömiä tavaroita joita ei ole haettu pois. Voimme myös sopia että myymättömät tuotteet lähetetään suoraan hyväntekeväisyyteen; ilmoita tästä mielellään jo tavaraa tuodessasi). Teemme yhteistyötä Emmauksen, Toivon Tähti sekä ajoittain pienempien suorien avustuskeräysten kanssa.

Lafka-2.jpg