YHTEYSTIEDOT

Lafkan
Thurmanin puistotie 1, 02700 Kauniainen

Puhelinnumero: 050 411 8159

Sähköposti
info@lafkan.fi

Y-tunnus: 0251258-7

PALVELUT

TUOTTEEMME

Tuotteemme ovat  second hand tuotteita jotka ovat laadukkaita ja erittäin hyväkuntoisia. valikoimissamme on myös jonkin verran aivan uusia tuotteita. Näiden kohdalla on merkintä "UUSI".

 Tuotteiden hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

ASIAKASREKISTERI

Asiakasrekisteri sisältää  asiakkaan antamat tiedot tilauksen tekemisen yhteydessä. Käytämme tietoja pakettien lähetykseen ja seurantaan. Tiedot ovat täysin luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. 

TOIMITUS

Käsittelemme tilaukset mahdollisimman nopeasti. Paketit lähtevät 2-3 pvän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Jos tuote on editty myymään jo myymälässä, olemme sinuun yhteydessä ensitilassa. Toimitamme paketit postin tai matkahuollon kautta. Toimituskulut lisätään laskun loppusummaan. Voit myös noutaa tuotteet myymälästä, jolloin ei tule toimitusmaksaua. 

Käytämme mahdollisuuksien mukaan pakkaamisessa kierrätysmateriaalia luontoa säästäksemme.


MAKSAMINEN

Maksaminen sujuu helposti Chekout palvelun kautta jolloin käytössäsi on yleisimmät pankki-,kortti- ja mobiilimaksutavat.

PALAUTUS

Tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus. Palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Palautettavat tuotteet voi myös tuoda suoraan myymälään ilman kustannuksia. Vastaamme mielellämme puhelimitse kyselyihin tuotteiden kunnosta.

KIITOS

Kiitos asioinnistasi myymälässä tai verkkokaupassa. 

Otamme mielellämme vastaan niin risuja kuin ruusujakin pystyäksemme kehittämään palveluitamme. Toivottavasti tapaamme pian uudelleen!